Bågar

 

Vårt bågsortiment är handplockat. Tanken är att kunna erbjuda bågar av god kvalitet och ett annorlunda sortiment än vad många andra butiker har.

 

 

Bland våra märken hittar du:

 

Oscar Magnuson: Vårt senaste tillskott! Kollektionen består av snygga, rena acetatbågar designade av Oscar Magnuson. Glasögonmärket startades av Oscar i början av 2000-talet.

 

LINDBERG: Dansk design. Mycket lätta och tåliga titanbågar i många olika modeller och färger.

 

JF Rey: Djärvt, nyskapande och färgstarkt är några av de ord som bäst beskriver den franske glasögondesignern Jean-François stil. Känd för att utmana gränserna för vad som är tekniskt möjligt tillverkar han innovativa och personliga bågar i små serier med syfte att ge bäraren ett unikt värde.

 

VASUMA: Svenskt märke grundat av Jan (Va)na, Steffen (Su)ndelius och Lars (Ma)lmsten, som ursprungligen hade tänkt starta ett band. Stilrena bågar som fungerar till både dam och herr.

 

 

Vi har även: Götti, Adidas, Etnia Barcelona, Inface, Jaguar, Munic, Nine, Vinyl Factory, Dolomiti, Chloe, Silhouette, Skaga m.fl.

 

 

Solglasögon

 

Randolph: Randolph Engineering startades 1972 och började tidigt användas inom det amerikanska flygvapnet och ett par år senare inom fler militärgrenar. Bågarna är handgjorda i USA och håller mycket hög kvalitet. 

 

MauiJim: Fantastiska polariserade glas med kontrasthöjande filter för bästa möjliga färgupplevelse. Finns att få med styrkeslipning.

 

Adidas: Tuffa solglasögon som sitter bra när du sportar. Flertalet modeller kan du även få med styrkeslipning.

Lindberg.JPG

jfrey-rd.jpg

silhouette_230.png

Randolph.JPG

Maui_Jim_200.jpg

adidas_130.jpg