Utökade undersökningar

Ögonhälsoundersökning med ögonläkarbedömning

(ca 60 min) 895 kr

 

Utöver den vanliga undersökningen innehåller EyeDiagnostics koncept mätning av ögontryck, undersökning av synfältet och fotografering av ögonbotten. Alla dessa undersökningar behövs för att upptäcka tidiga tecken på vanliga ögonsjukdomar. Resultaten bedöms av våra erfarna ögonläkare. Förändringar i gula fläcken, näthinneskador av diabetes, eller grön starr kan behandlas om de upptäcks i tid. Har du någon av dessa sjukdomar i familjen är undersökningen särskilt viktig. 

Tåranalys inkl. synundersökning

(ca 60 min) 895 kr

 

Utöver synundersökningen gör vi en tåranalys och kontrollerar hur din tårproduktion fungerar. Du får tips och råd om vad du ska göra för att lindra dina besvär och förebygga att de kommer tillbaka. Återbesök ingår för att kontrollera hur behandlingen fungerar. Vid bokning via nätet - ange "tåranalys" i kommentarrutan.

Undersökning av samsynen

(ca 60 min) 895 kr

 

Barn och ungdomar med synrelaterade problem ökar i antal med ökad användning av mobiler, datorer och läsplattor. Har du ofta trötta och ansträngda ögon, huvudvärk, dubbelseende, besvär att läsa på nära håll eller att växla mellan långt och nära håll? Då bör du göra en undersökning hos vår optiker med magisterutbildning. Med rätt glasögon och/eller synträning kan du lindra besvären eller slippa dem helt! Bokas i butiken, via telefon eller mejl.