v. 27-29 måndag-fredag kl. 10-17

Kontaktlinser

Idag finns det kontaktlinser för alla synfel – och du hittar dem alla hos oss på Jacobssons Optik.

Vid all skötsel och bärande av kontaktlinser är det viktigt med god hygien, samt att ögonen och synen kontrolleras regelbundet, minst en gång om året, av en kontaktlinsoptiker. Detta är nödvändigt för ett säkert och komfortabelt linsbärande.

Du kommer att uppleva en helt annan sorts frihet med dina kontaktlinser än med glasögon. Du får ett naturligt synfält utan att något av det du ser förvrängs, och du slipper immiga och smutsiga glas. Dessutom kan du utöva alla former av idrott med linserna på. Du kan växla mellan glasögon och linser så ofta du vill.

Engångslinser

Med engångslinser tar du ett par nya linser när du behöver. När det är dags att plocka ur linserna är de bara att slänga. Kan det bli enklare? Det självklara valet för dig som vill ha linser då och då men de passar naturligtvis lika bra för dagligt bärande.

Enkelt, säkert och hygieniskt.

14-dagars eller månadslinser

Du sätter in linserna på morgonen och tar ut och rengör dem på kvällen. Dessa linser slänger du 14 eller 30 dagar efter att du brutit förpackningen.

Toriska linser

Även astigmatism kan korrigeras med kontaktlinser. Denna typ kallas toriska linser och är både mjuka och bekväma. Finns både som engångs-, 14-dagars- och månadslinser.

Multifokala linser

Multifokala linser gör det möjligt att fokusera på alla avstånd, inklusive mellanavstånd. Fungerar som ett bra komplement till progressiva glasögon. Finns både som engångs- och månadslinser.

Lev ett aktivt liv med linser!


Scanna QR-koden och fyll i dina uppgifter.

Vi kopierar den senaste linsbeställningen som du har gjort hos oss och meddelar dig när linserna har kommit.

Smidigt både för dig och för oss!

[small]Linsbild: www.freeimages.co.uk[/small]