v. 27-29 måndag-fredag kl. 10-17

Ergoluppar – Luppglasögon för en neutral arbetsergonomi

Ergo TTL luppglasögonen från Admetec är ett avancerat synhjälpmedel som är utformat för att skapa en fullständigt neutral arbetsposition för användaren. Genom att bryta synfältet med en vinkel på 45 grader nedåt möjliggör Ergo TTL att användaren kan arbeta med en ergonomiskt korrekt hållning i nacke och rygg under hela arbetsdagen.

En unik egenskap hos Ergo TTL är placeringen av lupparna i bärlinsen, vilket skapar en helt neutral ögonposition för användaren. Detta har flera fördelar, inklusive minskad risk för spänningshuvudvärk och minskade koncentrationssvårigheter som ibland kan uppstå på grund av överansträngda ögon.

Ergo TTL luppglasögonen är ett kraftfullt verktyg som främjar både arbetskomfort och produktivitet samtidigt som de bidrar till att bevara användarens hälsa och välbefinnande under långa arbetspass.

Ergo TTL luppglasögon

Admetecs innovativa Ergo TTL luppglasögon är banbrytande inom synhjälpmedel och synergonomi. Dessa glasögon är utformade för att erbjuda maximal arbetskomfort och precision samtidigt som de främjar en neutral och ergonomiskt korrekt arbetsställning.

Den avancerade optiska teknologin bakom Ergo TTL skapar en unik synupplevelse genom att vinkla synfältet 45 grader nedåt. Detta gör det möjligt att arbeta med en rak nacke och rygg, vilket främjar en ergonomiskt korrekt arbetsposition och förebygger förslitningsskador i nacke och rygg.

Ergo TTL luppglasögon är inte bara idealiska för tandläkare utan är också användbara inom andra yrken som kräver precision och skärpa. Produktutvecklingen har fokuserat på att kombinera optimal skärpa med en lättviktig design, vilket resulterar i enastående arbetsverktyg.

Dessa luppar finns tillgängliga i sex olika förstoringsgrader och har en imponerande låg vikt, från endast 45 gram inklusive bågen.

Galilean TTL Luppglasögon

Admetecs Galilean TTL luppglasögon är skapade med fokus på att förena ergonomi och effektivitet. Dessa högkvalitativa luppar erbjuder enastående komfort och ett brett synfält med utmärkt skärpedjup. De är lätta och tillverkade i titan av högsta kvalitet för långvarig användning.

Vi erbjuder flera olika förstoringsgrader, inklusive 2.5x, 2.7x och 3.2x, så att du kan välja den grad som passar dina specifika behov. Vår målsättning är att anpassa varje par luppglasögon efter dina önskemål och arbetskrav för att säkerställa maximal komfort och prestanda.

Upptäck fördelarna med Admetec Galilean TTL luppglasögon och förbättra din arbetsupplevelse och produktivitet.

Vill du veta mer eller prova ut ett par luppar, vänligen kontakta oss via mail info@jacobssonsoptik.se, telefon 0470-70 97 80 eller kom in i butiken.